Om bruk av informasjonskapser (cookies) på foto.no/foto.se

Foto.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen for deg som bruker.

Regler Nasjonal Fotovandring 2015

Foreløpige Konkurranseregler 2015* *Noe justeringer kan komme – endelige regler vil være trykt på deltagerbevis samt legges ut her i god tid før fotovandringen.

Nasjonal Fotovandring 2015

Her kommer litt info om Nasjonal Fotovandring 2015

Konkurranseregler Månedens Bilde

Konkurranseregler for Månedens Bilde

Fotografen 2016

Velkommen til Fotografen 2016 - en fotokonkurranse over seks runder!

Kjøps og leveringsbetingelser webshoppen

Betingelser medlemskap/ kjøpsbetingelser FOTO DOT NO AS

Japan Photo gir bort CEWE FOTOBØKER til alle nye sølv og gullmedlemmer

De 500 første som oppgraderer seg til sølv og gull får en Cewe fotobok fra Japan Photo som er verdt MER enn det medlemskapet koster (gjelder IKKE oppgradering fra sølv til gull). OBS!! Nå er det ikke flere fotobøker igjen for sølvmedlemmer og kun et fåtall for gullmedlemmer!!!

Grannkampen

I samarbeid med fotosidan.se og fotomessen 2010 kjører vi andre runde av bildekonkurransen "GRANNKAMPEN - Norge vs Sverige"!!!

Velkommen til NM i Fotofikling 2008:

"Teknikk" arrangeres i samarbeide med foto.no. Her er teknikk og teknisk kvalitet avgjørende.

Portfolio FAQ

Som gullmedlem på foto.no får du portfolioadressen dittnavn.foto.no. Her er et knippe spørsmål og svar som folk har lurt på....

Hvordan kritisere bilder

Det finnes ingen regler for hva som er godt og dårlig. Men det finnes regler for folkeskikk og respekt. Vi ber derfor alle om å se etter det positive i et bilde først.

Bokhjørnet, tekst over siden

Nyhetsteksten vil vises over listen av bøker

Foto.no på din hjemmeside

Ønsker du å vise nyheter, bruktmarked, bilder på din hjemmeside? Vi tilbyr flere måter å få til det på. Det som gjelder for alle måter er at du har vår tillatelse til å vise informasjon fra foto.no så lenge det kommer klart frem at informasjonen kommer fra oss. I tillegg så gir vi deg lov, som privatperson, å vise informasjonen på din hjemmeside. Har du et kommersielt nettsted ta kontakt med oss for tillatelse først.

I pressen

30.11.04: I dagens Dagbladet står det på side 14 og 15 en liste over det de kaller Den store nettguiden - en guide til de 86 beste nettstedene, norske og utenlandske. De er sortert etter kategori, og under Annet er foto.no ett av de 5. Til slutt står det: Tips: Skru av tv-en og bruk heller en time på å klikke deg gjennom de fantastiske bildene på foto.no. Moro! Her er linken til Dagbladets liste: http://www.dagbladet.no/dinside/2004/11/30/416144.html 25.06.04: TV2 Nettavisen kårer foto.no til den 18. viktigste nettstedet i Norge. http://pub.tv2.no/nettavisen/spray/nerd/article245385.ece 19.09.05: Ukens nettsted hos Telenors Online.no http://www.online.no/underholdning/foto-no.html 08.04.08: Konkurransevinner presenters i Gjengangeren: http://www.gjengangeren.no/article/20080408/NYHETER/63475979 22.04.08: Konkurransevinner presenters i Ofotens Tidene: http://www.ofotenstidende.no/nyhet.asp?id=3503&fs=1 28.05.08: Konkurransevinner presenters i Harstad Tidene: http://www.ht.no/kultur/article158143.ece

Foto.no på RSS

Hva er RSS? RSS er en standard for utveksling av data mellom et nettsted og en type programvare som sitter og 'lytter' på når det kommer oppdateringer på nettstedet. Programvaren likner på en nyhetsleser der du får varsling om nye innlegg.

Medlemsservice

Har du spørsmål eller opplever problemer med din konto, oppgradering av medlemsskap etc, send en melding til oss ved å bruke kontaktskjemaet nederst på sidene så skal vi forsøke å hjelpe deg så godt vi kan. Henvendelser som gjelder butikken/nettbutikken sendes til info@foto.no.

Annonsere hos oss?

Arild Bekkelund salg@foto.no Tlf: 66 75 98 78

Foto.no i tall

foto.no vært i drift siden 1996 og vi har mellom 6 og 7+ millioner sidevisninger i måneden. Vi har nå begynt å bruke TNS Gallup som uavhengig trafikkmåler slik at du som annonsør kan være 100% sikre på at tallene vi opererer med er korrekte og sammenliknbare med andre nettsteder.

Om foto.no

Foto.no er i dag norges største nettsted for fotografi. Vi har vært på nett siden 1996 og har over 100.000 registrerte medlemmer. Hver måned har vi over 6 millioner sidevisninger.
Åpne uskalert versjon i eget vindu