Bildet inngår i albumet Refleksjon -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger423
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242316} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Knalltøfft dette.
Blir nesten mer abstrakt enn natur,men man ser jo hva det er viss man ser godt etter.Men jeg liker det abstrakte utrykket i det.
Bølgene med de hvite flekkene over,det tiltaler meg.
Også fargene sammen er topp.Den enslige pinnen som stikker opp er prikken over ien.
Hilsen Tone!
Tom T.
Hei!

Komposisjon er bra her+ fargene. Kvisten kunne ha vært plassert lengre nede i venstre hjørne. Er ikke helt sikker, prøv? Liker bilde godt.

mvh Tom Tveitan
Tor Olav O.
Fint bilde. Liker også godt det abstrakte mønsteret. Også har du det konkrete i kjeppen som løser alle videre funderinger. Enkelt og greit !

Tor Olav
Torild H.
Syns nå dette bildet, uttrykket, er så konkret som går an, spesielt fordi lys som faller på pinnen bringer bildet veldig opp i dagen, blir håndfast.
For min del sier dette bildet retro, bringer oss tilbake til 60-tallets og hippieenes formspråk, sirkler og bølger, men nok for mildt og snillt til å komme i gruppen for psykedeliske uttrykk.
Pinnens plassering er kanskje litt opplagt, men ok, og har betydning for dybdeopplevelse; det skjer noe både over og under isflaten.

Blir LP-plater i dag, utrolig mye bra musikk på 60-talllet - takk for inspirasjon!

mvh Torild


Anne-Lise S.
Herlig komposisjon med pinnen stikkende opp i fokus, og med vakker speiling der den mørke blåtonen sammen med det brune og de hvite isprikkene dekket av snø vitner om våre to elementer; jord og vann. Et lite stykke Tellus...

Anne-Lise
Ivar B.
Et lite univers med stjerner og planeter du har fanget. Kjeppen gjør jo bildet konkret, men har likevel et lett abstrakt preg som jeg liker. Synes isflaten med detaljer og toner er fasinerende og innbir til en liten behagelig fantasireise. Mvh Ivar.
Stig Børre E.
Takk for hyggelige kommentarer!
Dette er refleksjoner i en liten stilleflytende bekk - altså ikke is.

StigB
Jan Frode A.
Et bilde med elementer som gir spenning. Spesielt disse myke, buktende og slørete linjene, framstår ekstra spennende på grunn av kontrasten med kvisten som bryter opp gjennom bildeflata. Desverre forstyrres disse gode og spennende elementene etter mitt syn av de hvite klattene som er spredt utover. Lyse felter trekker mye oppmerksomhet, og i denne settingen blir det litt vel mye av disse. I alle fall blir øynene mine litt stressa her.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu