Nakne bein med svung plassert på glorete teppe.
Fra en fotosesjen med meg selv.
Teppet er avslørende
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma 12 - 24mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetMye gøy i ps.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger511
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Erik B.

Oi, her har du overgått deg selv, Helge! Knall!! Det lyser Dalí-inspirasjon lang vei av både fargebruk og motiv. Herlig tekstur. Vet du hva? Dette skal anbefales!

Hilsen Erik.
Avsluttet .

He, he, ja enig i at Salvdor Dalí kan ha inspirert kunstneren her. Hvor kommer logoen på teppet fra?, jeg kobler ikke umiddelbart. Vanligvis blir bilder overarbeidet når man legger på mange effekter, men dette var bare helt knall.
Tor-A
Helge R.

Takk Erik!!
Setter stor pris på at du likte det, hilsen
:)Helge
Helge R.

Takk til Tor- Arne.
Et gulvteppe , litt glorete, men ganske fotogent, hilsen
:)Helge
Geir F.

Hei Helge
At du overgår seg selv skal godt gjøres men her er det ikke langt unna. Du har noen aldeles syke buer i leddene som drar blikket nådeløst mot bunn av bildet. Surrealisme så det holder i lange baner. Filteret du har lagt på gjør susen og fargene er også saftige og frekke.

Det jeg kanskje ikke liker er tittelen. Føler at den låser tolkningen noe, for mine føfelse og opplevelse av dette fantastiske bildet ditt går ikke i den retningen som tittelen tilsier.

Opplever dette bildet som meget spennende både for øyet og hue..

Trenger flere utfordrende bilder her på dottten som det du varter opp med gang etter gang.

-geir f-
Stine J.

Hei Helge,

Dette ble stilig og dekorativt, samtidig som det er passe sprøtt. :) Vellykket lek i ps.

mvh Stine
Helge R.

Hei og takk for godordene!!
Til Stine, det er få ting som er så givende som å leke med bilder.
Til Geir!!
Det ble kanskje for mye reklamejippo i teksten, men som du vet sex selger, erller i det minste blir det frekventert på dotten. Jeg endrer nok navnet etter noen dager, har bare ikke noe annet for hånden i øyeblikket.
Jeg tok bildet i vinter, posserte i sofaen. Satt sammen tre opptak, siden ballet det på seg i ps. På den kontemplative roen som preger bildet må det ha blitt skapt til toner fra div. musikk fra Vangelis.
Ha en god kveld hilsen
:)Helge
Kamran I.

hei
Buete, fargerik, spesiell, intim, surrealistisk, ønskes på veggen til jul :P

mvh,
-Kamran-
ingebjørg fyrileiv g.

Herlig, Helge. Når det gjelder tittelen, vil jeg nok like bildet like godt uten, men den plager meg aldeles ikke. Fargerikt.

~ingebjørg
Avsluttet .

Du klarer stadig og skape noe ekstra og artig. Venter på neste fra deg
Stein Oleiv B.

du er flink med manipulasjon! dette var et av disse bildene... stilig:)
Bente K.

Fine linjer, fine farger og helt absurd med hendene og føttene jeg oppdaget etterhvert. En vellykken lek med form, farge og komposisjon. Bildet fremtrer veldig bra med et kunstnerisk uttrykk sett med mine øyne.
mvh Bente
Christer B.

Morsom denne her. For meg funker den oppned også! Bra jobba!
c.
Asbjørn M.

Lærett-aktig tekstur, og farger som kler bildet.
Kunde kanskje beskjert de litt i toppen.
Friskt og surrealistisk.

Asbjørn

Helge R.

Hei og igjen takk for alle godordene, det inspirerer til mer galskap!!
Det er artig at Christer sa at bildet fungerte opp ned. Originalen er opp ned, det var like før jeg la bildet ut at jeg snudde det.
Asbjørn nevner teksturen, canvas i ps. Den kan gi gode ressultater, bilder som dette skriver jeg gjerne ut på et fint akvarellpapir.
Til Ingebjørg og Geir vil jeg peke på at kritikken er tatt til etterretning, jeg har i tillegg gjort noe med opphavet til pekefingeren.
Jeg håper at jeg kan finne tilbake til følelsene da jeg laget bildet, klarer det det, blir det mer sprø lek i PS fra min side, hilsen
:)Helge
Geir F.

Hei
Angående tekstur i bildet. Kan godt tenke meg at dette vil fungere glimrende på akvarellpapir som også har tekstur. En ting er å se på bilder ettter bilder på en steril dataskjerm. Noe annet er det å holde på det, kjørt ut i skikkelig papir og nesten kjenne duften av det.
-geir f-
Gerry F.

beina ser nesten alien aktig ut...teppe gjorde bilde mer abstrakt...buen er flott og gir god fantasi til bilde...bilde får en egen persnolighet her med tanke på mønsterformen med beina og møsnteret i teppet...det som virker litt forstyrrende er det oransje i vesntre hjørnet...evt rettet om fargen til å ligne mer fargen på motsatt side?


gerry
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu