Trollfjord ut av Trollfjord
I Raftsundet får en nærkontakt med båttrafikken som går gjennom sundet. Her filmer jeg på det smaleste i sundet. Her er det hurtigruteskipet Trollfjord som nettopp er kommet ut av Trollfjorden på tur nordover. Trollfjorden får vi til høgre like bak båten. Den er med andre ord oppkalt etter denne fjorden som er en hyppig besøkt fjord av turister sommerstid. Hurtigrutene har daglig beøsk inne i Trollfjorden på sommeren. Midtnatt og lyset var litt dårlig og lang lukkertid ble brukt her. Har jeg fått båten mere opp på siden hadde bevegelsesuskarpheten blitt tydelig.
En god pinsehelg til dere alle.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/13s
  • FilmtypeRaw Iso 400
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger455
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194311} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Bildet var fint. Men kanske litt mørkt på høgre siden. Men vist lyset ikke var bedre er det vel lite og gjøre med : / Tenk hadde man vert vær gud.
Torbjørn J.

Hei Roger! Nydelig bilde og fin komp. Dette kjenner jeg igjen, jeg reiste med akkurat M/s Trollfjord til Bergen for vel en måned siden. Da var vi også innom Trollfjorden, en utrolig fasinerende fjord, med de stupbratte fjellende tett på. Jeg her en forkjærlighet for ''hurtigrutene'', så det blir my hurtigrutebilder.
Hvh Torbjørn
Vegard L.

Et fint bilde. Jeg ville kanskje ha sluppet hurtigruten litt lengre frem slik at det hadde blitt mindre mørke område til høyre i bildet.
Mvh Vegard
Steinulf L.

Det er vel ikke så mye lys midt på natten, men det er vakkert,det som er. Men bildet fremstår muligens litt mørkt i høye del.
Espen A. I.

Pent bilde med mørke kontraster og gode farver, likte dette jeg.

mvh Espen
Ann T.

Dette synes jeg er et meget flott og stemningsfullt bilde.
Hilsen, Ann
Geir R.

Hei Roger.

Dette ble bra. Dramatikken oser når en vet hvor trangt det er i dette området for slike store båter. Komposisjon og farger sitter som et skudd.
Innertier som vanlig fra deg.

Pinsehilsen fra Geir........
Roger K.

Hei og takker for kommentarene til bilde. Når det gjelder lyset er det vanskelig å forholde seg til hvordan andre ser det på sine skjermer og litt synd at det ikke kan være en standarsak. Det spessielle med lyset her er at høyresiden ligger i skygge i forhold til den lysmengden som kommer inn. Her er det en god del fjell som skygger for, men hurtigruta her ligger ca i n/s med baug i nord. Fjorden er ganske trang med solide fjell på begge sider minsker lyset betraktelig utover kveld og natt. Å trekke båten lengre frem i bilde ville gitt meg bevegelsesuskarphet å slite med og var på grensen her.

..Roger..
Roger V.

Hei
Å få oppleve hurtigruta i Trollfjorden midt på natta må være helt fantastisk.
Syntes det stemte det meste her. Syntes jeg hører roen i fjorden kun, kun avbrutt av en jevn motordur fra skipet.

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu