Ulrik Feilberg
Dette er nok ett av de aller viktigste fotografier på foto.no. Minneplaten over Ulrik Feilberg; nordmann som deltok i den amerikanske borgerkrigen.
Utstyr
  • Canon EOS 30D
  • Canon EF-S 17-85 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger360
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193894} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Knut R.

'Dette er nok ett av de aller viktigste fotografier på foto.no'' ??? Er man veldig opptatt av Ulrik Feilberg, så kanskje, men er man opptatt av bildets estetiske og kompositoriske innhold og fototeknikk, så er nok svaret et noe annet ... beklager, mulig det er hardt å høre om et bilde du er forelsket i, men dette sier ikke andre (enn de som allerede har en etablert interesser for salige herr Feilberg) stort...
Amund Blix A.

Det er viktig å hylle våre gamle helter. Men å si ''Dette er nok ett av de aller viktigste fotografier på foto.no'' blir å ta vel hardt i..

Mvh

Amund
Helge R.

og hva så???
Helge
Jørn Tore K.

Hei Bjørn.
Ei minneplate fra den amerikanske stat behøver ikke være noen garanti for heltemodig innsats og forteller lite om hvordan fotsoldatene opplevde tiden på fronten. Bildet strekker seg ikke lenger enn en dokumentasjon.
Den godeste Ulrik Feilberg skrev også brev hjem til sin kjære søster om voldsomme slag og trefninger. (Kilde: Ingrid Grandum Berget)

Kanskje en idé å finne gamle brev som blir lest av vår generasjon. Da kan primære kilder fra Ulrik gis ytterligere aktualitet. Fotografiet som historieskaper blir sterkere da. Bildet ditt har liten verdi utover registeringsmomentet.
Likte ikke så godt dette bildet, men det var morsomt å kommentere.
Mvh. Jørn T.
Kamran K.

jeg vet noen ganger tar man ett bilde som man ferelsker seg 100% i som forteller andre ingetning og dette var en av dem.....


nettopp dette her var en av dem...

MVH K.K
Arnt L.

- Ja, han var nok på feil berg.
Burde ha holdt seg til Ulrik´en

Arnt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu