Regnfullt farvel for dronningen
De mange skuelystne måtte opp med paraplyene, og Queen Mary 2 fikk oppleve et skikkelig bergensvær da den forlot vestlandets hovedstad i ettermiddag...
Utstyr
  • Nikon Coolpix 2100
  • -
  • Brennvidde6,1mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/281s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96490} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tone B.

Hei, ja det ble et regnfullt farvel med dronningen i dag! Jeg sto på Askøybroen :-) Artig bilde med alle paraplyene i forgrunn mot et vakkert skip!

mvh Tone
Avsluttet .

enig med Tone, artig bilde! Kunne kanskje ''freshet'' opp fargene litt..Men det er vel kanskje poenget? :)
Torbjørn S.

Ja, har bevisst valgt å inne gjøre noe etterarbeid på bildet. Forsøker å formidle situasjonen slik den var, så blir det opp til dere å vurdere om jeg har lykkes med det...?

Takk for tilbakemeldinger så langt!

TS
Egil R.

Eg synest du har lykkast veldi bra med eit ''regntungt'' bilete..

Mvh. ER
Inger-Lise S.

Godt dokumentasjonsbilde!

mvh Inger-Lise
Magnus C.

Ser ikke akkurat ut som et farvel. Ser mere ut som båten ligger til kai. Om man skulle fåt farvel følelse tror jeg nok at jeg hadde plassert meg litt bak båten så man så den kjøre bort fra kamera.
John-Tore G.

Hei. Jeg likte dette bildet. Tror du kanskje kunne lekt deg litt i PS her. Men ikke misforstå, jeg synes det er bra som det er også..... Kanskje litt sepia...Litt mere kontrast, kaskje litt grain. Hehe men da blir det jo et helt annet bilde da:-))
mvh John-Tore
Grethe B.

Likte dette jeg, paraplyene var topp. Masse farger og en spesiell stemning! Kanskje mer av ditt og datt i ps, men det er jo ikke akkurat noe man ville hatt på veggen, så jeg synes det står som det står jeg!

nattahilsen
gt
Joakim H.

Hei. du har fint greid å dokumentere hvor grått og regnfullt det var:-) Som noen har påpekt kunne du kanskje valgt en litt annen vinkel på båten. Dette hadde gjort bildet litt mer spennende. At du ikke har redigert noe særlig begrunner du og da mener jeg det er helt greit. Du får også godt fram dimensjonene på båten. En god dokumentasjon av hendelsen.

God sommer!! JH
Bjørn H.

Hei Torbjørn ..

Bra dokumentasjonbilde ...Paraplyene hever opplevelsen .. hehe ...

Litt av en båt dette ...herregud...!! jaja ...

Ser at sommerværet er kommet for fult til byen ...uansett, koselig er det der lell ..

Bjørn:¤
Torbjørn S.

Takker for nye kommentarer!

Kan være enig i at en annen vinkel hadde fått frem avskjeden bedre, men skipet er faktisk i ferd med å legge fra kai her. Og Queen Mary 2 måtte bakke et godt stykke utover fjorden, så dette var det beste jeg fikk til fra mitt ståsted.

TS
Stine Karin F.

Bra bilde! Likte at du hadde tatt med paraplyene, de sa litt om hvilken by vi er i...;)

*Stine Karin*
John-Tore G.

Hei. Her må jeg si noe. Ble litt uenig med Grethe her og det er jo lov :-) Jeg mener at bildet kunne blitt skikkelig tøft jeg og tror godt det kunne egnet seg på veggen hvis du hadde lekt deg litt med effekter her. Vet ikke helt om jeg liker ditt og datt formuleringen i en av kommentarene her, fordi jeg hadde en konkret ide som jeg tenkte igjennom, før jeg skreiv den ned i min kommentar. Hva er veggpryd og hva er ikke det? En personlig smakssak sier nå jeg....
mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu