Prislapp: 22 mill.
Der gikk han, nigerianske Seyi Olofinjana, fra Brann og Bergen til engelske Wolverhampton for intet mindre enn 22 millioner kroner...
Utstyr
  • Nikon Coolpix2100
  • -
  • Brennvidde12,1mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • AnnetEr klar over at det tekniske ikke er på topp, men er det til å leve med..?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger402
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96159} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Svaret på spørsmålet ditt kommer an på hva du sikter til. Til å ha hjemme å vise frem er det absolutt det. Men rent fotografisk så synes jeg ikke det. Jeg er forøvrig ikke interessert i fotball så bildet gir meg ikke så mye rent teknisk. Og det er det jeg mener det trenger. Mer skarphet og litt mer glimt fra personen. En mer spennende bakgrunn osv. Men er det for eksempel vanskelig å ta bilde av denne personen slik at du sikter til paparazzi-bilder, så funker det jo. For slike bilder er det jo personen som er viktig.

Sindre

(Personlig kan jeg ikke fordra paparazzi-bilder)
Inger-Lise S.

Bildet er til å leve med.Men teksten er avgjørende her.
Så ser vi hvordan en mann verdt 22 millioner ser ut og...

mvh Inger-Lise
Carina T.

Okey bilde, men ganske uskarpt. Likte heller ikke bakgrunnen, men eg overlever...;)
I motsetning til Sindre er eg veldig interessert i fotball, og spesielt Brann..:D
Jørgen S.

Etter min smak har du tatt mange bedre bilder enn dette. Uskarpheten tyderpå at bildet er tatt på lang avstand. Ellers er det sikkert gøy å komme inn på en person med så stor verdi.

Jørgen
Joakim H.

Er vel ikke ditt beste bilde rent teknisk. Det var vel heller ikke meningen. Rent portrettmessig er bildet greit. Ville hatt litt mer luft over hodet. Også en del støy. Som en dokumentasjon f. eks som en journalistisk dekning av overgangen funker bildet helt greit. Jeg synes han har et ansiktsuttrykk som virker lettet eller tilfreds. Ikke rart han er det heller etter at avtalen med monaco gikk i vasken. Ellers er jeg som RBK- supporter ganske fornøyd med at Brann mister en av sine beste spillere. Måtte Tromsø selge snart også:-)
JH
Torbjørn S.

Takk for kommentarer så langt.

Som nevnt er jeg klar over de tekniske svakheter, synest selv jeg har tatt mange bedre bilder enn dette. Selv synest jeg det passer bra at personen er i bevegelse og på vei ut av bildet, ettersom han nå skifter klubb. Og meningen var å ha en historie knyttet til bildet.

Jeg skulle gjerne hatt øyekontakt og kanskje burde det vært noe mer luft over, men har dessverre ikke mer å gå på der.

TS
Odd Eirik S.

Har vel en mistanke om at dette ikke er tiltenkt å være et rendyrket portrettbilde. Til det synes jeg det er uskarpt, lider av for mye støy og en god porsjon kromatisk aberrasjon. Dette synes gjerne som blå-lilla rundt svært kontrastrike kanter. Synelig spesielt på kanten langs skjortekraven.

Bildet hadde nok vært mye bedre rent teknisk om du hadde benyttet NI for støyreduskjon. Når det gjelder forvregningen så har jeg ingen god ide for fjerning. En reduksjon kan oppnås ved å benytte Selective Colour, blå, for deretter reduksjon av sort med opptil 100%.

Som Joakim er inne på så kunne det nok ha fungert som dokumentasjon i journalistisk sammenheng. Han ser jo og bør jo være fornøyd med 22 mill. Synes det høres ut til å være mye. Men har ikke peiling på slikt.

mvh
Odd Eirik
Grethe B.

fotball interesserer meg der jeg er høyest når jeg plukker blåbær, men det er sikkert gøy og fange 22.mill....:-)
Ellers synes jeg bil det er for dårlig teknisk, mye støy, uklart...men skjønner fascinasjonen. Men et farlig bilde og legge ut til hogg her på dotten vil jeg si.-) Tuff guy...du altså.

Natti
mvh
gt
Avsluttet .

Klart du ville legge ut dette bilde! CLOSE UP TO 22 MILL! lov å skryte av det altså! Teknisk..bla bla bla ....;)

Det gjelder å ta bilde når sjangsen byr seg og det har du gjort!

Med smilende hilsen Regine!
Kay R.

He Torbjørn...

Som nevt e det jo ikke et teknsik max bilde, men det e jo en grei dokumentasjon på det du vil si. Uskarphet og støy skjemmer nok litt ja, men det var absolut severdig...

Ha en god helg...

MVH Kay:-)
John-Tore G.

Hei.
Støtter Regina her. Dette er jo egentlig et snapshot og ikke et studioprodusert bilde. Artig nok....
mvh John-Tore.
Mariann S.

Litt uskarpt men litt av en historie ... 22 millioner ?

~Mariann~
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu