Foss
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger139
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66008} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Turid G.

Den så mektig ut denne fossen Tor. Mulig bildet heller noe??
Flotte farger.

mvh
Turid
Hans Olav S.

Det var en storslagen foss. Mektig natur her.

Synd at fargene er noe blasse, og at fossen ser en smule utbrent ut.

Fin komposisjon og motiv.

MVH
Hans Olav

Avsluttet .

Fint motiv du har valgt ut her. Billedskjønn omgivelse må jeg absolutt si. Fossen ble vel litt utbrent ja. En runde med redusering av brightnes og litt mer kantraster hadde gjort seg i fossen. Hvorfor ikke bruke magic whan til dette formål?

Vh Svenn
a tse & s.

storslagen natur

kvaliteten er merkelig
Bjørn J.

Et bra motiv som viser storslått natur, men den dårlige teknsike kvaliteten trekker kraftig ned. Fossen er for utbrent, og det er mye stygg fargestøy i bildet.
Nils L.

Flott motiv men bildet ser ut til å være ødelagt av jpg komprimering eller noe slik....
Hvor er dette?
Mvh Nils :-)
Inger-Lise S.

Hei!Storslagent motiv med flott foss! Men synd at fossen ble så utbrent..Fint hvis du har bildebehandlingsprogram og kan lytte til råd fra Svenn...
Vennlig hilsen Inger-Lise
Øistein T.

Loen?

Bra komp, men bildet lider svært synlig av for høy grad av komprimering og uhemmet bruk av oppskarping. En lenger lukkertid (eller kortere) kunne gjort fossen mer interessant. Mindre utbrenthet i himmel og foss ville også gitt mer dynamikk i bildet.

Keep shooting :)
Øistein.
Mike T.

Hei Tor.
Ja, denne må du ''shoote'' om igjen neste år! Meget bra vinkel, utsnitt og komposisjon. Og hvilket motiv!!! Selv er jeg litt usikker hva ''utbrent'' egentlig betyr (kan noen forklare meg dette, eventuelt via e-mail?), men fossen virker også på meg ikke naturlig (som grelle penselstrøk). Ville også forsøkt andre lukkertider. Flott at du får så mange kommentarer. Her er det virkelig et potensjale av dimensjoner.
Hilsen Mike
Inger Anne Maritsdotter V.

En flott foss,synd at den ble utbrent(hør på Svenn,han er dyktig;-)er usikker på om de husene øverst der skal være med,trodde du mente å vise fossen;)
mvh IAV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu