Vrak
Utstyr
  • Olympus c5060
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263580} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Stilig!

Jeg ble sittende å se litt på bildet, og jeg synes du har fått det skikkelig bra til! Vinklingen du har valgt får det til å se ut som om båten er på vei et sted, og jeg fikk en skikkelig ''amerkansk 50-talls grøsser følelse'' fra bildet. Likte også den fine graderingen i lyset. Spooky

Øyvind
Tove H.
Ja, dette var et flott og spennende s/h-bilde fra havets bunn! Mystisk, litt uhyggelig og fasinerende. Liker vinkelen det er tatt i og utsnittet. Stilig!
Mvh Tove
Dag T.
Helt greit undervannsbilde, kanskje litt enkelt og rett på, men to ting forstyrrer inntrykket. Det ene er den knallrøde underskriften og det andre er at det er så lite.
Karine L'orange R.
Jeg kan godt legge det inn større, men det er vel en begrensning på str her inne? Bildet er lite pga har lagt det ut i et annet nettfora tidligere.

Underskriften er dessverre rød, har tenkt å endre på det (som du ser av navnet mitt så er bildet ikke tatt nylig).

Jeg liker bildet fordi det gjør et vanlig vrak (for oss som bor i Osloområdet) til et spennende vrak. Det er halvt oppspist av pælemark, men likevel får bildet vraket til å se mystisk ut. Det var dårlig sikt denne dagen, men ved å legge vraket opp mot overflaten fikk jeg likevel litt lys på det.

Vrakfotografering i Oslofjorden er forresten noe som ikke er så vanlig da sikten ikke er spesielt god. Derfor blir det mer nærbilder enn større oversiktsbilder, dessverre.

Men dette er klart noe jeg skal trene mere på :o)

Tusen takk for kritikker, fortsett gjerne. UV-foto er en gren det ikke er så lett å få tilbakemeldinger på.
Lars G.
Er visst lenge siden jeg var innom her. Fint at det kommer flere undervannsfotografer her.
Greit bilde. Du kunne forsøke å øke kontrasten litt for å få litt mer smell i det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu