The Old Stone Wall
Høsten 2006 - kaldt og fuktig. Tatt utenfor en gammel kirkegård.
Bildet inngår i albumet Norwegian Landscapes -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Brennvidde65mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger542
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247744} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Vidar S.

Hei! Kunne fort blitt et kjedelig bilde av et gammelt steingjerde, men kombinasjonen komposisjon og lys/dis redder dette i land og gir deg i grunnen et pent bilde som fortjener ros. God skarphet og dybde. Det store treets stamme ligger på rett sted og dens krone rammer inn bildet som en paraply. Steingjerdet lager en fin linje inn i bildet. Venstre side kunne blitt tam, men her har er det noen fargeklatter i form av vissent løv. Lys og farge går hånd i hånd, mykt men allikevel med tilstrekkelig kraft. Pent bilde! :o) Vidar
Anne E.S. E.

Et vakkert og poetisk bildet. Tåken er prikken over i'en. Uten den ville det trolig blitt kjedelig.

MVH Anne
Avsluttet .

Dette var et nydelig bilde meg suveren stemning og en flott komposisjon..

Dette likte jeg meget godt.

Rune
Ragnar Klauer H.

Slutter meg til øvrige kommentarer, men lurer på om dette kanskje kunne fremstått litt mer spennende i sort/hvitt? Kompen er flott.

Mvh RagnarKH
Ragnar Klauer H.

Slutter meg til øvrige kommentarer, men lurer på om dette kanskje kunne fremstått litt mer spennende i sort/hvitt? Kompen er flott.

Mvh RagnarKH
Laurberg G.

God aften Ann Thomstad. Jeg føler mig lidt forvirret. Det forekommer mig at jeg har kommenteret dette billede. Har det været uploadet tidligere? Eller er det déjàvu der har ramt mig?
Under alle omstændigheder er det et dejligt billede som gengiver den gamle stente meget fint som den fortoner sig ind i disen.En meget flot eksponering med god skarphed, kontrast, farvefylde og en god dybdeskarphed. mvh. lau
Anders R.

Hej

Får även jag sluta mig till kommentarerna ovan, den här bilden förtjänar du mycket ros för! Bra komposition, ljus och färgsättning!

Bra!

Mvh
Anders
Jostein F.

Hei!

God fortettet stemning som kler motivet. Ser ut som fargegjengivelsen er godt balansert. Et veldig godt bilde.

Mvh; Jostein
Helge R.

Min første innskytelse; den er god!!
Skikkelig spennede bilde, liker steinmuten og treet mot den mer diffuse bakgrunnen. Lys og farger er perfekte, ha en fin natt hilsen
:)Helge
kåre l.

Vakkert :-)
Støtter ikke forslaget om en versjon i s/h. Her er det så mange friske flotte farger at jeg tror ikke s/h vil kunne gjengi en slik variasjon.
Muren gir god dybde sammen med tåka, og jeg føler på meg at stien svinger til høyre her... Bra jobba :-)
Anne Ø.

En flott komp. og utrolig stemningsfullt med tåka bakerst i bildet her.
Nydelig forgrunn med bladene og steingjerde der treet brer seg over det hele.
Et svært godt arbeid Ann!!

Anne:)
heid-sissel f.

Stemningen er trollsk og magisk. Fantastisk bilde!!

mvh Heid
marianne f.

Korslig bilde. Behagelig å se på. Fin stemning, litt eventyr aktig.
mvh Marianne
Avsluttet .

Dette er så behagelig og godt å se på at det er balsam for sjelen:-)
Nydelige duse fargetoner,vakkert rolig lys:-)
Nei dette var bare godt:-)
Hilsen Tone!
Rune S.

Hei Ann! Et meget flott bilde i fine fargetoner og god komposisjon. Det er flott å se på. Fint lys pluss disen som et fint bakteppe. Meget bra!

Mvh
Rune S
Tom Dysa S.

Hei Ann! Dette var ett flott og stemningsfylt bilde,, fin komp, og flotte farger, gir ett fint helhetsinntrykk.... Mvh Tom
ingeborg w.

Lekkert med steinmuren som diagonal, de frodige, friske fargene og disen som sniker seg rundt. Dette kunne også godt vært tatt i ditt fødeland.
Ann T.

Jeg er meget positivt overasket over alle fine kommentarene til dette bilde! Jeg har hatt originalen på arkivet siden i fjor høst og var ikke fornøyd med det i det hele tatt. Men, etter litt kutting og arbeid i PS (dette er bare halvparten av original) jeg tenkte at det hadde noe muligheter allikevel. Så med andre ord - ikke kast før du er helt sikkert at det er ikke noe godt i bildet. :-)

Veldig hyggelig å høre at dere likte det! Takk for alle fine tilbakemeldinger.

God foto påske alle sammen!!!

Best regards, Ann
Wenche J.

Hei Ann
Et nydelig landskapsbilde med vakre duse farger. Taaken gir en stemningsfull virkning. Steinmuren som gaar innover gir fin dybde. Velkomponert og vakker naturskildring. Anbefales.
Mvh Wenche
Bergliot E.

Dette bildet likte jeg veldig godt. Den fine steinmuren som er igjengrodd av fargerik mose, bladene som har falt tilfeldig ned på både muren og bakken, samt det store træet som står der og ruver og danner en slags port inn til den tåkete verden bak. Et meget flott bilde som fortjener en anbefaling.

Bergliot:)
Roger K.

Hei hei, Ann!
Meget flott bilde du leverer her der alt stemmer for et godt opptak. Her har du tatt godt vare på lysforholdene og et stort pluss tåkedisen i bilde. Det er jo selvfølgelig ikke nok for et bilde og fotografen skal gjøre sitt i skapelsen. Det har du gjort til en sekser her. meget bra.

En riktig god påske til deg og dine

Mvh RK
Avsluttet .

Ann, her må jeg bare føye meg i rekken over positive omtaler, fortryllende, alt stemmer.

Vennlig hilsen
Arne
Inge S.

Hei.
Et flott motiv med friske fine farger. En god komposisjon.
Bra.

Mvh Inge
Lars W.

Hei, og takk for kommentar på Svalbardbildet mitt!

Solid komponert, og flott lys med deilige farger! Bra!
Du har forøvrig mye flott, stå på!

mvh
LarsW
John H.

Hei
Takk for kommentarene til mitt brobilde. Jeg er altid nysgjerig på nye kommentatorer og fotografer. Mye bra på sida di. Bet meg spesielt merke til dette bildet. Nydelig komposisjon og selv om dybdeskarpheten kunne vært bedre gjør det ikke så mye her. Det forsterker faktisk bare diseffekten. Veldig bra.
John
MaiLis S.

Et koselig stemningsbilde.mvh Mai-Lis.
Nils G.

Her ser jeg et flott utsnitt av tidlig høst. Lett tåkedis og fuktig gress og løv gjør underverker. Det er nesten så jeg lengter til høsten allerede, men det er bare nesten.

Nils
Anne-Lise S.

Oj, så flott dette er, Ann! Dette har jeg gått glipp av. Godt jeg fant det! Herlig komposisjon med flott dybde, fint lys og delikate farger. Flotte strukturer. Minner om et eventyr!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu