~ Låven ~
En tåkelagt morgen i romjulen. Ut å teste mitt nytt objektivet. Det var lyset gjennom tåke som fascinert meg.
Bildet inngår i albumet Norwegian Landscapes -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Lukker1/3200s
  • Nei
  • AnnetHånd-holdt med VR på.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger331
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .
Syns lyset du har fanget er nydelig her Ann:-)Morgentåka gjør jo sitt for å lage lekker stemning i dette bildet,og jeg liker formatet ditt og fargene.Et herlig bilde:-)
Hilsen Tone!
Steinulf L.
Spennende format, fine fargevalører og flott toneforløp. Finner lite å sette fingeren på her.

Gratulerer med nytt objektiv. Det tror jeg du får mye glede av.
Erik J.
Du har fanget lyset kjempefint! Vi liker tydeligvis de samme fargetoner! Litt forstyrrende for meg er de mørke partier og det lyse kvadratet helt til høyre i bildet, hvis du toner det litt ned med kloning blir det i mine øyne perfekt!
Gunnar John C.
Dette synes jeg er en vakker og dristig komposisjon, med Låven så langt ute til høyre og det åpne landskapet som må stå på egne ben. I mine øyne stemmer det veldig fint med dette brede formatet. Det lillle treet (eple?) skaper dybde, og understreker for meg inntrykket av ensomhet i et øde, fuktig vinterlandskap.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Anne Lene B.
Hei Ann
Dette synes jeg var vakkert og stemningsfullt!! Nydelig lys, komposisjon, toner og et format som passer svært godt og forsterker stemningen!! Lekkert!! Gratulerer med nytt objektiv!! :-)

Hilsen Anne Lene
espen fedjum d.
meget bra fanget. man ser hverken for mye eller lite, noe som skaper stemning og mysikk. ekte bonderomantik. ville kansje ikke dratt panoramaet såpass langt men.. blir litt vel mye dødrom, men ellers perfekt!
Odd Tore S.
Vel, lyset var kanskje vanskelig å fange, men du klarte det likevel.
Kompen er dristig, men bærer. Mulig at jeg hadde øket Saturation litt her, men det kan skyldes skjermen min.
Grattis med nytt objektiv! Jeg lurer litt på systemskifte til Nikon og har da tenkt på dette som ''workhorse'', men siden jeg begynte å tenke over den saken, har ingen av de stedene jeg har undersøkt kunnet skaffe det. Og det har gått over 1/3 år nå! Slikt gjør meg litt skeptisk til hvordan Nikon prioriterer Norge.
Jeg er sikker på at du får mye glede av det.
Odd Tore
Rune S.
Virkelig vakkert og stemningsfullt. Flott komposisjon i fine toner. Meget seværdig etter min smak!

Mvh
Rune S
Ann T.
Mange takk for hyggelige kommentarene alle sammen.

Odd Tore - det tok 9md vente tid før jeg var ''nybakt mor'' til dette objektivet ;-)
Mens jeg ventet, jeg sjekket også andre utsalgsmuligheter - både inn og utlandet. Det var da ikke noe bedre andre steder. Så jeg tror ikke at det er Norge som er gitt dårlig prioritet - det er et problem over hele verden. Etterspørsel er så enormt at Nikon har et stort problem med å levere nok.

Mvh. Ann
Anne-Lise S.
Deilig morgenstemning med flott lys som starter med sola mellom tåka i høyre del av bildet, for at det så forsvinner mer og mer i tåkehavet mot venstre. Fint format og stemning. Fargene liker jeg også.

Anne-Lise
Jan-Gunnar R.
Elsker motlys - en egen verden med et vell av nyanser - her formidlet flott. Likte det godt.
Kjell Sigurd S.
Så vakkert. Nesten som et maleri. Meget fint lys som sammen med disen skaper en flott steming. Spennende utsnitt og en passe utfordrende komp. Likte dette. Gratulerer med nytt objektiv forresten.

Kjell S
Merethe W.
Ble ikke helt grepet av dette. Du har fanget lyset, men jeg synes landskapet er for lite spesielt til at det kan utgjøre et motiv. Litt mye registrering, litt lite personlig vri, kanskje..
Ann T.
Takk til dere siste for kommentarene. Setter stor pris på alle tilbakemeldinger og meninger rundt bildene jeg legger ut.

Mvh. Ann
Magnar B.
likar stemningen du har fanga, den litt uvanlege komposisjonen tiltalar meg ogs兠 enkelt og tiltalande!
ingeborg w.
Lyset liker deg synes jeg. Du har så mange fine slike pastellstemninger. Tåka gjør også sitt, med detaljer som er synlige, men ikke framtredende. Jeg ville øket kontrasten litt her.
Stine J.
Hei Ann

Nydelig lys du har fanget her. Selve motivet er ok, men komposisjonen hadde vunnet på litt mer luft til høyre eller litt mindre på venstre siden. lt i alt bra.

mvh Stine
Avsluttet .
Utrolig spennende med lyset og tåken. Gir hele bilde fin følelse.

Mvh
Tore Andre
Ann T.
Takk til dere siste for veldig positive tilbakemeldinger. Disse setter jeg stor pris på å mottar! Det er veldig inspirerende :-)
Mvh. Ann
Inger-Lise S.
Jeg syns det er spennende å gå på fotojakt, og artig når man finner slike fine bilder som dette! Meget stemningsfullt bilde med god komposisjon.
Et flott lys og fint med tåka:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu