Til salgs
---SOLGT---

Kjært bilde selges grunnet dårlig økonomi kroner: 10 250,-

Tilleggsutstyr:
Signatur: + kr 50.
Innramming: + kr 550.
Likt bilde i lilla/blått: Kr 20 450,-


ps. Ved drøyd handel kan motivet ha endret seg... Ta kontakt i dag.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetCopyright på delene motivet er bygget opp av er desverre ikke mitt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger400
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_171773} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Jan Ivar V.

Hei Kenneth.

Morsom idé. Har ikke sett dette før. Teknisk kunne det vært mye bedre utført. Du kunne dessuten brukt en ramme som var enda tydeligere. Men jeg likte ideen.

Jan Ivar
Kenneth S.

Etter rett over et halvt døgn på markedet uten salg ser det ut til at tilbudsbeskrivelsen var i minste laget.
Videre har jeg derfor bygget på listen over det som kan levers av ekstrautstyr ol.
___

NB!
Flere har spurt meg om de kan få et ''ta 3, betal for 2'' tilbud. Jeg vil opplyse om at det ikke foreligger planer om noe slikt.

Jeg vil opplyse om at dette kan være en grei konfirmasjonspresang(avhengig av sosial status og hvor i landet en bor). For de som vil lage egne motiver vil jeg anbefale å ikke gjøre dette da det går med så mange timer i prosessen at det er billigere å kjøpe ett.
___

Ekstrautstyr

Ramme koster som sagt ekstra. Da folks smak er litt forskjellig vil jeg anbefale å skaffe en rammekatalog for så å klippe litt i den og prøve litt på monitoren.

Bedre snitt og oppstilling kommer på minimum kr 225,-
Her er det ting som minner om ''Rule of thirds'' (Hva det nå enn heter på norsk). Hodet og klyngen med 500 tall kan plasseres mye bedre. Jeg vil ta 325,- ekstra for dette, og 850 for perfeksjonering av 200-lappen.

Jeg kan snu en 500-lapp for å få enda mer kontrast i bildet. Dette har vi ut uke 3 halv pris på, totalt 380,-
For annen metode må pris diskuteres.

Ønskes dette som makrobilde, sendes det med duggspray for 120,-

Neonrør blir levert på bestilling for å endre fargemetningen. Ved å tilpasse de 3 rørenes avstande fra bildet i lag med lysmengden i rommet vil en kunne oppnå fullverdig RGB behandling. CMYK leveres ikke. Kr 8500,-

Videre vil jeg anbfale mitt UV sett som for bare kr 2300 gir det lille ekstra. Dette gjør også at en lettere kan se om gjester har byttet deler av motivet med forfalskninger.

Bildet kan også leveres som byggesett med eller uten tegninger. Ønskes tegninger tas disse på bestilling. Skisser gjerne ønsker om hvordan du vil ha det. Kr 200,-

Hull for låser, samt forsterket glass leveres også for bare 80 000,- Glasset motstår da mindre eksplosjoner. Her må også rammen forsterkes, noe som igjen fører til et tillegg utfra valg av ramme.

Bildet kan motvillig fås i svarthvitt. Da må jeg først kontakte Kopinor, og ellers høre med en advokat hva anngår straff for den slags kopiering.
For dette vil jeg ta 5kr i kopigebyr, 1980kr for advokatkonsultasjon og da evt 40 000,- pr påbegynt måned i fengsel for falskmyntneri.

Nødhammer kan leveres for ''shoppofile''/ ''shoppolektikere'' kr 160,-

__

Diverse

Da det var et poeng å få bildet på markedet og solgt så raskt som mulig ble det fyrt med blitz og ''enknappsbehandlet'' i Picasa.
Mulig jeg ville fått mer penger for det om reklamen så bedre ut. Dette får jeg ta neste gang da bildet er lagt ut og skaden er skjedd. Evt kan jeg få forbrukerrådet(?) på nakken for feilaktig reklame.
__

Levering og bruk.

Bildet levers flatpakket. For hjelp til montering ta kontakt med nærmeste sparebank. Det inngår 6 månders garanti på forråtnelse og 1 års garanti på solbleking. Fabrikasjonsfeil forekommer, men dette gir bildet 10 ganger mer verdi og vil derfor ikke bli erstattet på noen måte. Billedrammen er det 5 års garanti på ved normal bruk. Produktet tåler ikke harde støt.

Bildet bør i urbane leiligheter på bakkenivå, eller tilnærmet bakkenivå henge på vegger som ikke peker mot vinduer eller dører.

Skulle produktet fås i øynene kan dette gi varige men. Kontakt lege. Ved svelging, kontakt lege. YL-gruppe: -
Ved overdrevet bruk kan en, om lappene inneholder sølv(sølvstripe), få en forgiftning. Ved langvarig sølvkontakt med hud kan dette føre til blåtoner i huden. Kontakt igjen lege.

Produktet er uegnet for barn, og det anbefales restriksjoner opp mot konfirmasjonsalder.

Bildet vil ikke på noen måte bli erstattet om hele eller deler av det skulle forsvinne.

Leveres post rec.

Sett opp dine ønsker, og ring.

Klem og rå takling
Kenneth Sætrevik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu