Hypokonder
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger859
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_162565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kristel S.

Dette var et veldig sterkt bilde, i en stil som jeg har veldig sansen for! Her er ikke noe lagt i mellom, det er vel det jeg liker. Men, det er et men her; det var som om tittelen tok hele piften fra bildet. Jeg prøver å spør meg selv hvorfor, -kanskje fordi jeg opplever den som nedlatende, og som en gitt dom. Bildet illustrerer forresten så mye mye mer. Jeg mener med det at du viser jo noe ganske mer enn en hypokonder? Det må være noe bakenfor alt dette griseriet og hypokonderiet (hvis han er det?).
Bildet ditt mener jeg er krutt!

Mvh Kristel.
Christer B.

he-he. Veldig bra. Faktisk ødelegger tittelen litt for meg, synes bildet er mye bedre uten! Surrealistisk og dokumentarisk samtidig.
Daniel M.

Et ærlig og godt dokumentert bilde - just the way I like it.

Men hva skjedde med tonene ned mot gulvet? Det ble plutselig bare grått der??

-Daniel-
Stine J.

Veldig bra bilde som beskriver en person i en situasjon jeg ikke hadde forestilt meg, samtidig som det ser ekte ut. Både mannen og omgivelsene forsterker inntrykket og jeg sitter her og lurer på hva dette er. Tittelen forvirrer endel, ser ikke helt for meg en hypokonder som ville tatt sjansen på bakterieangrep i den grad denne karen må være utsatt for i disse omgivelsene.

Egentlig en beskrivelse av en meget tragisk situasjon.

mvh Stine
Kristoffer L.

Et knakende godt bilde.

Om mannen er hypokonder, vet kanskje fotografen bedre enn meg, men det kan se ut som om han har blitt sendt hjem med en 24-timers EKG eller noe slikt påmontert, som han sikkert skal levere tilbake til legekontoret neste dag. Om det blir en god undersøkelse med pålitelige data, er sannelig ikke godt å si.

Er enig med Daniel om at det har blitt noe rart med tonene på golvet under bordet, men bortsett fra det synes jeg dette er et virkelig godt - og fortellende - bilde.

- Kristoffer
Avsluttet .

Det jeg liker ved bildet er

- komposisjonen med med mannen og tingene rundt han
- den skitne og kornete stilen
- uttrykket til mannen mens han drar inn
- hele situasjonen - dette er noe jeg ikke helt forstår. Hva gjør han til en hypokonder? Og om han er det - burde han ikke da slutte å røyke? Hva er lappene på brystet hans godt for?
- at det virker som om det er et situasjonsbilde, men er det virkelig det?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu