Fremtidig natur?
Kunne ikke dy meg i å legge inn et litt kritisk bilde i forbindelse med tirsdagens Brennpunkt på NRK 1 om ''hytteboomen'' i Norge.
Flere og flere steder i landet blir stadig vekk natur og spesielt urørt natur mer og mer utsatt for utbyggingspress og kapitalisme.
Sør Norge har herved disse dager under 5 % uberørt natur igjen, og det sies flere steder i Europa at Norge er mest aktiv på utbygging i urørte naturområder .. Hva vil vi med de ville og skjønne naturområdene våre?
Bildet inngår i albumet Norske landskap - Norge i sin prakt
Utstyr
  • Canon powershot S1 IS
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger848
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_154228} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Svein B.
Står over å kommentere noe hytteboom- men bildet deg minner meg på de siste dagers kunngjøringer av planer om et skiheis/gondolbaneanlegg i Bøverdalen, like inntil Nasjonalparkgrensa (Jotunheimen) - dette får meg til å grøsse. Håper nå bare Lom kommune beholder fatningen og ikke lar seg lokke av disse forgylte ideene. Les mer om saken her- http://www.lom.kommune.no/index.gan?id=3311

Mvh
Svein B

Avsluttet .
Hei!

Kult med et bilde som har et slags budskap. Et bilde til ettertanke. Syns du har fått med mange viktige elementer her. Skiheisen, krana på bilen og en giganthytte. Foto handler om å bruke øyet, det ser det ut som du har klart med glans

Jon M
Birger J.
Fint budskap, spennende problemstilling i gårsdagens program. Senere på kvelden så jeg Norge i dag, en jeger fra Nordland som dro over til Sverige for å jakte p.g.a fåtallet med fugler i Norge, grunnet avskoging, veibygging og hyttebygging. Stopp denne hyttebyggingen straks.
Jon Erik V.
Takk for kommentarer!
Bildet skulle så absolutt ha med et budskap og gjerne piske opp til diskusjon av temaet! For dere som ikke har vært der, så klikk på linken til diskusjonssiden over og heng dere på med egne meninger!
Jon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu